Keikka-auto / Matkailuauto

Vuokrataan: Fiat-Knaus Ducato 15  2.8JTD  SunLiner  655 LG/377 (vm 2004)

Asuntoautomatkailussa viehättää vapaus! Matkanteko on aikatauluista riippumatonta eikä yöpymispaikkaa tarvitse kaukaa hakea. Asuntoautolla matkailu on helppo yhdistää omiin harrastuksiin, ja rakentaa matkareitti esimerkiksi golfin, vaelluksen, kalastuksen tai kulttuurikohteiden ympärille. Matkailuauton vuokraus on helppoa, eikä vaadi suurta sijoitusta kuten oman matkailuauton ostaminen.

Matkailuauton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua karavaanarielämään. Myös monet karavaanarit ovat päätyneet vuokraamiseen sen vaivattomuuden takia. Vuokraamalla sinun ei tarvitse huolehtia auton ylläpidosta, vaan voit keskittyä viettämään lomaa.

Asuntoautossa voi asua vapaasti kuin omassa kotonaan, mikä on yksi asuntoautolomailun valteista. Vuokraajan on kuitenkin syytä myös kohdella asuntoautoa kuin se olisi oma, tai kenties vieläkin huolellisemmin.

Rek: LVG-579 / Kok.paino: 3500kg / Polttoaine: Diesel / Ajokortti: B-kortti / Vaihteisto:Manuaali

Rekisteröity 4 hengelle, CD/Navigointi/USB/Peruutuskamera, Lohkolämmitin, Sisätilalämmitin, Ilmastointi, Trumatic-lämmitys, Iso jääkaappi/pakastin, TV/DVD, Markiisi, ASR-luistonesto, Pilottipenkit, Suihku/WC, Todella tilava ja tyylikäs integroitu Knaus!

Vakuutukset: Liikenne- ja Isokaskovakuutus
(sis: ilkivaltaturva, autopalveluturva, oikeusturva, varkausturva, hirviturva, paloturva ja kolarointiturva)

Ota yhteyttä: 050 337 5262 tai nicklas.gronholm@gmail.com